Engelsk voliere

Nu er der også rugende høner.

Så blev det endelig til noget med vores engelske voliere. Jeg ved ikke hvor mange år John har talt om, at vi skulle have grannerne, hegnet til fasanerne.

Stykket med nordmans gran er ca. en halv ha, hvor der er taget nogle stykker ud til juletræer. Så har vi hegnet ca. halv så meget ind mere, hvor fasan husene står på. Der er sået cikorie og blandet græs og kløver.

Stykket er hegnet med vildt hegn, hvor der er sat kyllinge tråd på for neden. Kyllinge tråden er bukket ud på jorden for neden, for at forhindre rovdyr at grave ind. Hele stykket er også hegnet med strøm, som sidder ca 15 cm over jorden.

Så er der sluserne, hvor fasanerne kan løbe ind, men ikke ud. Vi har 4 styk, men skal vist have 6 i alt. Jeg håber det kan ses på foto, hvordan de er lavet!  For det er svært at forklare.

Det fungere utroligt fint! Fasanerne kommer løbende hjem i stimer. Først var vi meget nervøse, når de fløj ud og vi drev dem ind igen. Men da vi så hvor fint de selv klarer, at finde ind, holdt vi op.

Fasan hønen s rede.

Lige for enden af den ny pløjede foder mark, ligger fasan hønen med sine 12 æg. Det var godt pløje mesteren stoppede lige der!
Nu håber vi ikke kragerne ser lige så godt som os

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.02 | 01:44

Tak for info. Venligst Bruno

...
24.02 | 16:34

Hej Bruno. Vi tager 7500 pr hvalp. Aller er dog solgt lige nu. Vi har parret endnu en Knudevejens Kira men ved endnu ikke og der er gevindst. Mvh Solveig

...
24.02 | 11:21

Min mail er ardipithecus4@gmail.com . Hunden var til jagt.

...
24.02 | 11:20

Jeg kunne ikke sende i den anden formular, da min mail ikke bliver godkendt. Jeg ville bare spørge om prisen for en hvalp.. Venligst Bruno Kristensen fra Vejen.

...
Du kan lide denne side