Engelsk voliere

Nu er der også rugende høner.

Så blev det endelig til noget med vores engelske voliere. Jeg ved ikke hvor mange år John har talt om, at vi skulle have grannerne, hegnet til fasanerne.

Stykket med nordmans gran er ca. en halv ha, hvor der er taget nogle stykker ud til juletræer. Så har vi hegnet ca. halv så meget ind mere, hvor fasan husene står på. Der er sået cikorie og blandet græs og kløver.

Stykket er hegnet med vildt hegn, hvor der er sat kyllinge tråd på for neden. Kyllinge tråden er bukket ud på jorden for neden, for at forhindre rovdyr at grave ind. Hele stykket er også hegnet med strøm, som sidder ca 15 cm over jorden.

Så er der sluserne, hvor fasanerne kan løbe ind, men ikke ud. Vi har 4 styk, men skal vist have 6 i alt. Jeg håber det kan ses på foto, hvordan de er lavet!  For det er svært at forklare.

Det fungere utroligt fint! Fasanerne kommer løbende hjem i stimer. Først var vi meget nervøse, når de fløj ud og vi drev dem ind igen. Men da vi så hvor fint de selv klarer, at finde ind, holdt vi op.

Fasan hønen s rede.

Lige for enden af den ny pløjede foder mark, ligger fasan hønen med sine 12 æg. Det var godt pløje mesteren stoppede lige der!
Nu håber vi ikke kragerne ser lige så godt som os

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.01 | 13:36

Bliver siden her opdateret og hvornår?
Kunne være intersseret i en hvalp

...
18.11 | 07:50

Hej vil du ringe til mig på 26824807 når du får tid
Det er ikke mig der tager telefonen men min makker
Hilsen Benno

...
17.11 | 08:13

Hej Benno.
Vi har parre vores Jenle, håber der kommer hvalpe om to små mdr. Vi har en hvalp på 12 uger, en han hund. Og så har vi en 3 års han hund til salg.
vh

...
16.11 | 16:15

Hej
Hvor kan jeg få fat på en tysk jagt terrier
Benno

...
Du kan lide denne side