Regulering af ræv i kunst grav

Der var ræven!

Natur grav 2016

Heidi med sin første ræv fra natur grav.

Føvling jagt forening 2016.

I dag var vi på besøg i en kunst grav, lavet som en u grav, med kedel midt i. Cindy ville ikke ned i det første hul, så vi troede ikke ræven var der. Ræve spor ved det andet hul gik bare forbi.
Derfor ville vi gå en lille tur på terranget, medens Cindy var fri. Ud af øjen krogen, så vi Cindy smutte i hul nr to, og vi kom tilbage i en vis fart! Der var hals fra graven og vi tre var klar!! Cindy arbejde med ræven en tid og kommer bakkende ud, derfor flytter jeg hende til hul nr et, hvor hun med besvær kommer ind. Her er ingen hals, kun brummen og grynten, som om hunden ikke kan komme ind.
Derfor holder jeg Cindy da hun bakker ud. Håber ræven vil springe, men nej. Tilbage til hul nr to og ræven får en ordentlig gang skæld ud. Da Cindy komme ud igen, kobler jeg hende og går. Vi er kun kommen 10 m væk da to skud lyder, og så endnu et. Hunden og jeg skynder os tilbage, ser om hun vil ind igen. Men nej, Cindy vil bare finde Mikkel.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.02 | 01:44

Tak for info. Venligst Bruno

...
24.02 | 16:34

Hej Bruno. Vi tager 7500 pr hvalp. Aller er dog solgt lige nu. Vi har parret endnu en Knudevejens Kira men ved endnu ikke og der er gevindst. Mvh Solveig

...
24.02 | 11:21

Min mail er ardipithecus4@gmail.com . Hunden var til jagt.

...
24.02 | 11:20

Jeg kunne ikke sende i den anden formular, da min mail ikke bliver godkendt. Jeg ville bare spørge om prisen for en hvalp.. Venligst Bruno Kristensen fra Vejen.

...
Du kan lide denne side