fra natur grav 2011

Så er grav jagten allerede igang!            På en strålende 20 graders varm okt dag, var mikkel i grav!  

Dette er fra sidste vinter:                                 
Så var slænget afsted igen, det vil sige John, Henrik og jeg. Vi så til en masse kunst grave, hvor det gennem gående emne var: Den grav skal vi også ha set til, renset kedlen m.m. Jeg siger vi burde nok skrive op hvor det er galt men....
Så går turen til Sorril banke, de skød godt nok ræv der for to dage siden. Det er natur grave, så det går nok.
John og jeg starter med at stå for og Henrik går ind fra den anden ende. Eventuelle ræve oven på jorden, regner vi med kommer for os eller smutter i grav. John så 8 stykker råvildt og Henrik skød forbi efter en krage. Men ellers skete der ikke noget. Så gik vi alle sammen tilbage og så til diverse grave. Der er ca 5 komplekser som jevnligt er i brug.
Sidste grav var der gevinst. Aksel gik ned og vi står for. John satte sig på et vældet træ og Aksel var et smut oppe, for at springe direkte ned igen. Godt tænkte vi, ræven sidder løs.
Jeg ser ræven springe fra hullet nærmest John, han sidder bare! Jeg kan ikke skyde uden at få manden i skudlinie. Jeg tænker højt HALLO SOVER DU! Endelig kaster han et skud efter ræven. Hvorefter han spørger: Fik a en? For Henrik havde jo frit skud og han plejer ikke at glemme at trykke af. Mikkel letter lidt på et øre ellers ligger han stille. John kunne ikke se for en kæmpe eg. Efter en lille vente tid kommer Aksel.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.02 | 01:44

Tak for info. Venligst Bruno

...
24.02 | 16:34

Hej Bruno. Vi tager 7500 pr hvalp. Aller er dog solgt lige nu. Vi har parret endnu en Knudevejens Kira men ved endnu ikke og der er gevindst. Mvh Solveig

...
24.02 | 11:21

Min mail er ardipithecus4@gmail.com . Hunden var til jagt.

...
24.02 | 11:20

Jeg kunne ikke sende i den anden formular, da min mail ikke bliver godkendt. Jeg ville bare spørge om prisen for en hvalp.. Venligst Bruno Kristensen fra Vejen.

...
Du kan lide denne side