fra natur grav 2011

Så er grav jagten allerede igang!            På en strålende 20 graders varm okt dag, var mikkel i grav!  

Dette er fra sidste vinter:                                 
Så var slænget afsted igen, det vil sige John, Henrik og jeg. Vi så til en masse kunst grave, hvor det gennem gående emne var: Den grav skal vi også ha set til, renset kedlen m.m. Jeg siger vi burde nok skrive op hvor det er galt men....
Så går turen til Sorril banke, de skød godt nok ræv der for to dage siden. Det er natur grave, så det går nok.
John og jeg starter med at stå for og Henrik går ind fra den anden ende. Eventuelle ræve oven på jorden, regner vi med kommer for os eller smutter i grav. John så 8 stykker råvildt og Henrik skød forbi efter en krage. Men ellers skete der ikke noget. Så gik vi alle sammen tilbage og så til diverse grave. Der er ca 5 komplekser som jevnligt er i brug.
Sidste grav var der gevinst. Aksel gik ned og vi står for. John satte sig på et vældet træ og Aksel var et smut oppe, for at springe direkte ned igen. Godt tænkte vi, ræven sidder løs.
Jeg ser ræven springe fra hullet nærmest John, han sidder bare! Jeg kan ikke skyde uden at få manden i skudlinie. Jeg tænker højt HALLO SOVER DU! Endelig kaster han et skud efter ræven. Hvorefter han spørger: Fik a en? For Henrik havde jo frit skud og han plejer ikke at glemme at trykke af. Mikkel letter lidt på et øre ellers ligger han stille. John kunne ikke se for en kæmpe eg. Efter en lille vente tid kommer Aksel.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.10 | 06:53

Vi har en ung hund, til salg, Prisen er 10000 kr. Vh John

...
30.09 | 21:01

Hej har du flere hvalpe og hvad er pris

...
27.03 | 10:40

Hej, jeg søger en tysk jagtterrerier. Har du en til salg? Venlig hilsen Lars

...
13.03 | 19:51

Jeg er stadig intreseret

...
Du kan lide denne side