I søndags skød vi 3 ræve.
Først var vi ved en halmstak ved Tobøl, der var spor lige ned til stakken. Så det var bare med at få to jægere ned bag stakken, før vi to hundene ud af bilen.
Hundene ville gerne ind og suste noget frem og tilbage. De to jægere gjorde tegn at ræven havde været ude, derefter gik det ikke længe før ræven sprang fra vores ende af stakken. To skud fra Henrik, min 20 er ville ikke gå af!!! Men efter lidt bøvl fik jeg da høvlet et skud efter den endnu ikke døde ræv.
Cindy var ikke kommet ud, så det var bare med at være klar og at få Aksel til at gå ind igen. Han skulle jo lige ruske den døde ræv 😀 Så fik vi Aksel ind på øverste etage og så var der gevinst i den anden ende af stakken. De unge jægere der, fik begge skud løsnet.
Så var det ikke muligt at overbevise hundene om at gå ind igen. Selv om at der nok var en ræv mere, farven stemte ikke helt med den der havde kikket ud.

Efter halmstakken så vi lige til nogle grave i Åtte, men der traf vi ingen ting. Kun nogle familier med kælke🤭
Derefter gik turen til Sorril banke. Der blev de unge jægere sat for enden. Hvor efter vi gik til den anden ende, med hundene i snor. Så løber råvildet ud, det er rart inden Cindy og Aksel får snoren af Dyrene var nu ikke hjemme, men vi så 20 stk råvildt på omliggende marker.
Så gik turen gennem stykket igen, hvor hundene fik lov at gå i de forskellige grave. Cindy ville gerne ned i en grav og blev løsnet. Men op kom hun igen og væk løb hun😥" Jeg gider ikke når de dumme hunde altid løber væk " kom det fra sønnen. Jeg kunne se at Henrik havde Aksel i grav højere oppe på skrænten, så vi stod stille. Men hunden kom op og jeg kaldte på Cindy. Hun kom med det samme😀 Stolt var jeg!
Så gik begge hunde i samme grav, et kæmpe kompleks. Og jeg når kun at tænke "Jeg står vist for tæt ved hullet" Da en ræv springer op og BANG der ligger han.😎 Stolt var mor her, og drengene mente det var et hofte skud.
Så hang vi ræven op i et træ, da Cindy ikke var med oppe. En hand ræv var skudt, så måtte der jo også være en tæve. Jeg stod længe med Aksel i snor men intet skete. Så slap vi ham igen, lidt derefter kom Cindy op og var bidt, men ville ikke fanges.
Jeg syntes vi skulle gå til bilen, for så længe vi blev ved graven ville de jo arbejde videre. Vi gik og to lidt fotos og Henrik mente de skulle nå to grave mere. Vi blev enige om at jeg skulle vente på hundene, medens de andre hentede en ny hund. Klokken var 14 så tiden gik jo.
Jeg sad længe i bilen, alt for længe syntes jeg... Derfor gik jeg op og kaldte ved graven efter Cindy og sørme om ikke hun kom! Men AV😲 For en næse hun havde.
Så gik vi til bilen og jeg prøvede samme nummer med Aksel, han kom også, men ville ikke fanges. Derfor gik jeg ned og startede bilen. Det virkede!! En lille sort prik kom hurtig nærmere🙂
De andre fik kun kage til kaffe ud af turen til Holsted.
Godt hundene kom!!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.08 | 10:58

Jeg soger in Danmark.-
Tysk Jagt Terrier Royal Canin Hund sort / schwarz.-
senderen Information.:
oldtimertalen@gmail.com
Tele.:60944868
med venlig hilsen doris

...
04.06 | 13:16
Træningsgrav har modtaget 14
06.02 | 19:29
Uva 6 hvalpe. har modtaget 3
27.12 | 20:11
Tyske jagtterrier har modtaget 4
Du kan lide denne side