Gram jagt messe-

Jeg var med klubben på gram Jagt og Natur messe. Sammen med John min mand. Kylli og Erling. Inge og Flemming. Lissi og Lorens. Gitte og Jan.
Vi havde en god weekend med stor interesse for vores stand. Hvilket sikkert skyldtes 4 jagtterrier, som lå dæk uden snor. Gamle TJT folk spurgte om hundene var dopet . ;-) 
Misse og Misse, Erling og vores ræve vakte også stor undren, om ikke de blev stresset osv. Men de to ræve tog det med ophøjet ro. Og fandt sig i at blive over begloet af både folk og hunde i masser vis. Tror alle blev overbevist om, at vores ræve nyder grav træning, lige så meget som de grav gående hunde. Og der var kun hoved rysten til overs for politikernes indblanding i vores grav træning.
Så var der jo også lige Lissi og Lorens hvalpe, som ingen kunne stå for. & ugers hvalpe er jo bare skønne.
Alt i alt en super weekend i gode hunde folks flok.
Tak fordi i var med og fordi i kom forbi!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.02 | 01:44

Tak for info. Venligst Bruno

...
24.02 | 16:34

Hej Bruno. Vi tager 7500 pr hvalp. Aller er dog solgt lige nu. Vi har parret endnu en Knudevejens Kira men ved endnu ikke og der er gevindst. Mvh Solveig

...
24.02 | 11:21

Min mail er ardipithecus4@gmail.com . Hunden var til jagt.

...
24.02 | 11:20

Jeg kunne ikke sende i den anden formular, da min mail ikke bliver godkendt. Jeg ville bare spørge om prisen for en hvalp.. Venligst Bruno Kristensen fra Vejen.

...
Du kan lide denne side